Veranderingen komend seizoen

Gepubliceerd op 16 mei 2017 om 08:39

Welke spelers stoppen? Zijn er nieuwe leden? Vind hier een aantal veranderingen in de groep voor komend seizoen! (wordt vervolgd)

Seizoen 2016-2017 is afgelopen en dat betekend dat we kunnen vooruitkijken naar alweer het volgende toneel seizoen voor de spelers en ondersteunende krachten van I&F! De vereniging mag blij zijn, omdat er zich een aantal nieuwe leden hebben aangemeld om het team te versterken. Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van een aantal belangrijke schakels... Laten we kort de veranderingen doornemen.

Allereerst heeft Appie Nutterts aangegeven dat hij stopt met regiseren. Hij heeft nieuw leven in de club geblazen en voor 6 jaren zich volledig ingezet voor de club. Met 'Cruise ut koers' en vele andere leuke kluchten staat I&F mede dankzij Appie weer op de kaart. Gelukkig staat zoon Geeuwke Nutterts al te popelen om het regie-stokje over te nemen van zijn vader. Na vele jaren op de planken te hebben gestaan gaat Geeuwke komend seizoen een andere rol innemen die minstens zo belangrijk is. Het bestuur staat volledig achter de kersverse regiseur en heeft vertrouwen in komend seizoen!

Helaas gaat onze technicus Jeffrey Schoppen ook stoppen bij I&F. Jarenlang heeft onze man achter de schermen het licht, techniek en soms zelfs 'special' effects geregeld. Wie Jeffrey komend seizoen gaat vervangen is nog onduidelijk. Jeffrey zal net als Appie gemist worden.

Wat betreft spelers hebben een aantal aangegeven niet en een aantal wel te willen spelen komend seizoen, maar wie meedoen ligt met name aan het komende stuk. Deze is nog niet bekend, maar wanneer er meer informatie is zet ik dit bij de nieuwsberichten. Via deze weg wil ik graag alle spelers en medewerkers bedanken voor het gezellige seizoen. We hopen Appie en Jeffrey nog vaker te zien bij een repetitie of uitvoering van I&F!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.